over mij

eefke.

Welkom op mijn pagina! 

Ik ben Eefke Heijboer-van Haaften, 25 jaar oud en het gezicht achter deze pagina. Ik ben getrouwd met Martijn en samen zijn we thuis in het mooie Zeeland, in het stadje Tholen. Na jaren van klussen genieten we  van ons gezellige jaren '30 huis. 

In 2018 behaalde ik mijn diploma als interieuradviseur en sinds 2019 ben ik ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Mijn passie voor interieur heeft me ertoe gebracht om mijn eigen onderneming te starten, waarbij ik nu vier dagen per week werk. Daarnaast werk ik parttime bij een interieurbouwer, waar ik projecten opneem en ontwerpen maak. 

Wat ik het leukste vind aan mijn werk? Het ontwerpproces zelf. Het biedt me de vrijheid om mijn creativiteit de vrije loop te laten en te werken met de meest prachtige kleuren en materialen. Elke opdracht is een kans om een andere stijl toe te passen, dat verveelt nooit. In de afgelopen maanden heb ik ook wat kerken mogen restylen. Met mijn christelijke identiteit voel ik me hier helemaal in thuis. God voorziet in alle dingen! 

Ook geniet ik enorm van het klantcontact. Het feit dat elke klant anders is en geen enkele opdracht hetzelfde maakt, houdt het uitdagend. Ik waardeer persoonlijk contact en korte lijnen, waardoor ik een band kan opbouwen met mijn klanten en me goed kan inleven in de wensen.

De mensen die mij kennen beschrijven mij als een enthousiast en spontaan type. Ik ben impulsief en een echte doener. Een echte ‘ideeën spuwer’. Er popt heel vaak zomaar iets op! Uit je comfortzone stappen, dat levert vaak mooie kansen en verrassende resultaten op. 

Ik ben altijd bezig met het plannen van nieuwe avonturen. Samen reizen we ontzettend graag. Het ontdekken van nieuwe culturen, genieten van de zon of op wintersport. We zijn overal voor in. Tijdens deze reizen zijn mijn Canon en GoPro onmisbaar. Daarnaast vind ik het heerlijk om op 'kringlooptour' te gaan, op zoek naar verborgen schatten en oude meubels die ik een nieuw leven kan geven door ze op te knappen.