kantoor Bruinisse

3 verdiepingen kantoorinrichting

Begin 2022 is de bouw begonnen van de nieuwe timmerfabriek van Verwijs Groep. En daarbij hoort ook een kantoor wat ingericht moest worden. Daar mocht ik mijn ideeën op los laten gaan. Mijn doel was om een uitstraling te creëren wat bij het bedrijf en bij de huisstijl past. De kleuren van de buitenkant van het pand matchen perfect bij de binnenkant. In het interieur zijn veel natuurlijke materialen terug te vinden. Ook de kleuren van het logo (goud, geel, zwart) zijn door het gehele pand op een subtiele manier verwerkt. 

Opdracht via Geluk Groep 

Begane grond - entree, kantine, kleedkamer en toiletten

Eerste verdieping - vergaderruimte, directie kantoor en 10 werkplekken

Tweede verdieping - keuken + bar en vergaderruimte

De wand achter de balie is beplakt met matten waarop kokos mozaïek deeltjes zijn bevestigd. De holle kant van de kokosschaal zit aan de buitenkant. Ieder stukje heeft een unieke kleur en structuur. Echt een bijzondere sfeermaker in de ruimte! Op de balie zijn houten panelen met een akoestische 'rug' geplaatst. De entree zijn verder allemaal harde materialen (tegelvloer etc.) waardoor het geluid op deze manier toch goed geabsorbeerd word. 

In deze nis hebben we een wandbank bedacht waar bezoekers even plaats kunnen nemen. De nis is op maat gemaakt en de achterwand is beplakt met behang van het merk Casamance. De kleuren passen perfect bij de huisstijl. 

De kantine word o.a. in gebruik genomen door personeel uit de timmerfabriek. Daardoor hebben we gekozen voor kunststof stoelen, een materiaal wat gemakkelijk in onderhoud is. Om een speels effect te creëren zijn de stoelen verschillend van kleur. Het zitgedeelte van de wandbanken is leder, de rugleuning een leuke print! 

De massief houten tafel is de echte eyecatcher van de ruimte! Deze tafel staat centraal in de kantine. In een timmerfabriek mag geen echt hout ontbreken toch? :)

Het materiaal van de keuken komt terug in de plantenbakken door het pand heen.

Alle wandkasten zijn op maat ontworpen en geproduceerd. De beige kleur heeft een fijne linnen structuur. De kleuren van de kasten komen terug in de tapijttegels van Interface. Op de eerste en tweede verdieping is de vloer een combinatie van tapijttegels en pvc.