overige diensten


Lichtplan

Wanneer je gaat verhuizen, verbouwen of je woning opnieuw gaat inrichten, is het handig om na te denken over een lichtplan.

Regelmatig word verlichting vergeten in interieurs. Zonde! Goede verlichting is onmisbaar in een goed uitgedacht interieur. Het bepaald de sfeer en heeft een functionele functie. Uiteraard houden we rekening met de functie, de inrichting en de kleuren in de ruimtes.

vanaf €215


Styling van accessoires

Woonaccessoires zorgen voor aankleding en maken de ruimte helemaal af. Zonder accessoires kan het nog een beetje kil aanvoelen. Een leuk sierkussen, verschillende vazen en wat kaarsjes. Maar waar haal je leuke decoratie wat binnen jou budget past? En hoe stijl je het dan zodat het één geheel word? Regelmatig 'shop' ik samen met de klant maar je kunt je ook volledig laten ontzorgen. Ik help je graag hierbij. 

vanaf €150


Kleuradvies

Zin in nieuwe kleuren in je huis? De juiste kleuren kiezen kan lastig zijn. Door te kiezen voor dit advies help ik je bij het uitzoeken van de juiste kleur(en) van je verf en/of behang. Bij deze dienst spreken we altijd af op de locatie waarover het gaat. Je ontvangt van mij een overzicht waarop duidelijk staat aangegeven welk behang waar komt en welke kleuren er worden gebruikt. 

Vanaf €150